Kaksi kiinalaista miestä pidätettiin laittomasti asentamassa kaapelitelevisiota Phuketissa

Phuket -

Kaksi kiinalaista miestä ja myanmarilainen pidätettiin, kun heidät löydettiin asentamasta kaapelitelevisiota asuntoon Phuket Townissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (29th) huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että ulkomaalaisten väitettiin työskentelevän laittomasti asunnon katolla Yaowarat Roadilla Talad Yain osapiirissä.

He saapuivat paikalle löytääkseen ulkomaalaisia ​​asentamassa kiinalaista kaapelitelevisiota. Kolme heistä pidätettiin: MR. ZHANG, 49, MR. WANG, 29, molemmat ovat kiinalaisia, ja MR. CHIT, 22, Myanmarin kansalainen. Phuketin turistipoliisi ei julkistanut heidän sukunimeään.

Kaikilla kolmella miehellä on turistiviisumi. He myönsivät poliisille, ettei heillä ollut laillisia työlupia. Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Poliisi ei julkistanut kaapelitelevisioyhtiön nimeä, ja on epäselvää, joutuuko heitä syytteeseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.