Patong-hotellin työntekijä pidätettiin murhayrityksestä veitsihyökkäyksen seurauksena

Patong-

Tuntemattomassa Patong-hotellissa tapahtuneessa hämmentävässä tapahtumassa työntekijä otettiin kiinni, kun hänen väitettiin hyökänneen kollegansa kimppuun veitsellä. Patongin poliisi sai ilmoituksen väkivaltaisesta riidasta torstaina 30. toukokuuta, joka johti vakaviin vammoihin yhdelle hotellin työntekijälle.

Phuket Expressin mukaan vastakkainasettelu kärjistyi, kun epäilty, joka tunnistettiin 37-vuotiaaksi hotellin työntekijäksi, tiettävästi viilti uhrin niskaan kiihkeän riidan aikana. Sitten hyökkääjä pakeni paikalta moottoripyörällä jättäen loukkaantuneen osapuolen, joka tunnistettiin vain herra Anuwatiksi, kriittisessä tilassa.

Hätäpalvelut kutsuttiin nopeasti, ja herra Anuwat kuljetettiin nopeasti paikalliseen sairaalaan kiireellistä sairaanhoitoa varten.

Viranomaiset pidättivät myöhemmin epäillyn, jonka nimi on salattu oikeudellisista syistä, asuinalueella Rassada Nusorn Roadilla Phuket Cityssä. Hänen pidätyksensä yhteydessä poliisi takavarikoi 34 senttimetriä pitkän veitsen, jonka uskottiin olleen hyökkäyksessä käytetty ase. Henkilö on nyt pidätettynä Patongin poliisiasemalla, missä häntä syytetään murhan yrityksestä.

Epäilty ei antanut välitöntä lausuntoa riidan johtamisesta.

Tämä tapaus on herättänyt huolta työntekijöiden turvallisuudesta ja turvatoimista Patongin ravintola-alalla. Tutkinta jatkuu, ja The Phuket Express antaa lisätietoja, kun ne tulevat saataville.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.