Thaimaalaiset Youtuberit saivat sakot ajettuaan rannalla Chumphonissa

KUVA: MGR Online

Chumphon –

Thaimaalainen Youtuberi ja hänen tiiminsä saivat kumpikin 5,000 XNUMX bahtia sakon, kun he ajoivat sedanilla rannalla Lang Suanin alueella.

Thaimaalainen Youtuberi, jolla on yli 14 miljoonaa tilaajaa, julkaisi videosisällön tällä viikolla. Hän ja hänen tiiminsä ajoivat sedanilla Pak Namin rannalla virussisällön vuoksi, mutta sedan juuttui hiekkaan ja paikalliset asukkaat auttoivat heitä vetämään sedanin pois hiekasta lava-autolla. Monet teini-ikäiset ottivat kuvia YouTube-käyttäjien kanssa tapahtuman aikana.

Pak Nam Lang Suanin poliisi, joka ei pitänyt virustemppua humoristisena, paljasti, että neljä Youtube-kanavan henkilöä ilmoittautui poliisille. Heidät tunnistettiin vain herra Tongchai, 28, hra Prommet, 27, herra Sanhawat, 24, ja herra Sangjar, 22. He kertoivat poliisille, että he ajoivat sedanilla rannalla tehdäkseen sisältöä kanavalle.

Heitä syytettiin julkisen häiriön tai kiusan aiheuttamisesta ja heille määrättiin 5000 bahtin eli noin 150 Yhdysvaltain dollarin sakko.

The Phuket Express huomauttaa, että Youtuberit pyysivät myös julkisesti anteeksi temppua.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.