Varas varastaa rahaa Phuketin pyhäkön lahjoituslaatikosta

Phuket -

Varas väitetään varastaneen rahaa lahjoituslaatikosta muinaisessa pyhäkössä Phuket Townissa maanantaina (27. toukokuuta)th).

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Phuket Shrine Associationin edustaja Sirichai Weeracharttaekhwan, 24, teki ilmoituksen poliisille ja CCTV-materiaalia. Kuvamateriaali osoittaa, että kyseisenä päivänä kello 5 tunnistamattoman miespuolisen epäillyn väitetään varastaneen rahaa Pud Jor -pyhäkön sisällä olevasta lahjoituslaatikosta.

Muinainen pyhäkkö sijaitsee Soi Phu Thornissa, Talad Nuean osa-alueella. Sirichai kertoi poliisille, että epäilty varasti yli 1,000 XNUMX bahtia lahjoituslaatikosta.

Phuketin kaupungin poliisi ilmoitti etsivänsä epäiltyä lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.