Epäillyt pidätettiin Koh Samuin sähkösavukekauppojen ratsastuksessa

Surat Thani -

Kaksi epäiltyä pidätettiin Samuin saarella sen jälkeen, kun kahteen sähkötupakkakauppaan tehtiin ratsian.

Surat Thanin kuvernööri Jessada Jittarat johti ratsiaa maanantaina (27. toukokuuta)th). Ensimmäinen kaupparatsia tehtiin Bophutin osa-alueella. Ms Rathaphon, 28, Nakhon Si Thammaratista, pidätettiin laittomien sähkösavukkeiden ja 4,310 XNUMX bahtia käteisenä, jotka takavarikoitiin. Hänet vietiin Bophutin poliisiasemalle

Toinen kaupparatsia tehtiin Mae Namin osa-alueella. Suthee, 34, kotoisin Surinista Koillis-Thaimaasta, ja hänet pidätettiin sähkösavukkeiden ja 123,385 XNUMX bahtia käteisenä, jotka myös takavarikoitiin. Hänet vietiin Koh Samuin poliisiasemalle.

Heitä molempia syytetään sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrytuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta maahantuonnista tai hallussapidosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.