Ottelun jälkeinen tappelu ulkomaisten taistelijoiden välillä Phuketin thainyrkkeilyn välienselvittelyn jälkeen

Patong, Phuket – Patongin nyrkkeilystadionilla puhkesi ottelun jälkeinen räjähdys venäläisten ja irlantilaisten kilpailijoiden välisen thai-nyrkkeilykilpailun jälkeen.

Tapaus, joka tapahtui alun perin 26. toukokuuta, sai nopeasti huomiota sen jälkeen, kun virusmateriaalia levisi eri sosiaalisen median alustoilla.

Häiriö alkoi pian sen jälkeen, kun irlantilainen nyrkkeilijä julistettiin voittajaksi tiukasti kiistelyssä ottelussa, mikä aiheutti yhteenottoja venäläisten ja irlantilaisten urheilijoiden kannattajien välillä. Kahakka levisi nyrkkeilyvaiheeseen, jossa se jatkui stadionin turvahenkilöstön ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten puuttumiseen asti.

Phuket Expressille antamassaan lausunnossa Thaimaan Phuket Officen urheiluviranomaisen edustajat vahvistivat, että molemmat nyrkkeilijät olivat sopineet kädenpuristuksella, mikä saattoi virallisen menettelyn päätökseen. Tästä huolimatta katkelmia häiriöstä levitetään edelleen laajalti verkossa, mikä vahingoittaa Thaimaan urheiluviranomaisen kutsumaa maailmanluokan kuvaa Phuketin thai-nyrkkeilystä.

Thaimaan urheiluviranomainen Phuketin toimisto ryhtyy parhaillaan toimenpiteisiin puuttuakseen tiettyjen sellaisten henkilöiden käyttäytymiseen, jotka, vaikka eivät olleetkaan nyrkkeilyottelun osallistujia, nousivat lavalle ja osallistuivat riitaan ja rikkoivat näin katsojamääräyksiä.

Osalliset henkilöt, kuten alla näkyy, kokoontuivat myöhemmin piirin viranomaisten toimistoon ja halasi ja pyysivät anteeksi tapahtumaa. Asianomaiset Phuketin viranomaiset eivät paljastaneet mukana olevien taistelijoiden tai heidän mahdollisesti edustamiensa kuntosalien nimet ja joukkueet.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.