Fire Guts Garbage Factory Samuin saarella

Surat Thani -

Yli 50 paloautoa ryntäsi Samuin saarella sijaitsevalle jätetehtaalle sammuttamaan massiivisen tulipalon, joka aiheutti eilen suurta huolta paikallisissa asukkaissa.

Samuin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta tiistai-iltana (28th) Samuin kunnan omistamassa jätetehtaassa Maretin kaupunginosassa. He ryntäsivät paikalle yli 50 paloautolla saaren paikallisilta viranomaisilta ja yksityiseltä sektorilta. Palo oli nielaissut tehtaalla yli 100,000 XNUMX tonnia jätettä.

Samuin piiripäällikkö Kampanart Klinsaowakon kertoi Phuket Expressille, että palo saatiin lopulta hallintaan noin tunnissa. Paloalue on noin kolmen kilometrin päässä paikallisesta asuinyhteisöstä, mikä aiheutti myös kyläläisten suurta huolta.

Surat Thanin rikostekninen poliisi tutkii edelleen tulipalon syytä lehdistön ajan, ja The Phuket Express toimittaa mahdolliset päivitykset.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.