Risteilyalus saapuu Koh Samuille

Surat Thani -

Malesialainen risteilyalus vierailee Koh Samuilla kahdeksi yöksi.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston toisen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että Bahamalta kotoisin oleva THE WORLD -niminen risteilyalus saapui Samuin saarelle maanantaina (27. toukokuuta).th) tulee Malesiasta.

Laivalla on yhteensä 201 matkustajaa ja 284 miehistön jäsentä. He vierailevat Koh Samuilla kolme päivää ja kaksi yötä ennen kuin suuntaavat Laem Chabangiin Si Rachassa, Chonburissa keskiviikkona (29. toukokuuta).th).

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.