15-vuotias poika puukotti setä kuoliaaksi Thalangissa, Phuketissa

KUVA: Phuket Hotnews

Thalang –

15-vuotias poika puukotti setänsä kuoliaaksi Sri Sunthornissa maanantaina (27. toukokuuta)th).

Thalangin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eräässä huoneistossa kyseisenä päivänä kello 7. He ja pelastustyöntekijät saapuivat huoneeseen ja löysivät loukkaantuneen miehen, Somkiet Janhomin, 00, joka oli veren peitossa ja hänen rinnassaan oli pistohaavoja. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet valitettavasti todettiin kuolleeksi.

Somkietin sukulaiset kertoivat poliisille, että Somkiet ja hänen veljenpoikansa 15-vuotias E. olivat riidelleet ja veljenpoika oli puukottanut setänsä veitsellä. Sen jälkeen herra E meni sisarensa kanssa Thalangin poliisiasemalle antautumaan. Mr. E kertoi poliisille, että hänen setänsä aina herjasi häntä ja sinä yönä hän oli menettänyt malttinsa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että herra E:tä syytetään pahoinpitelyn aiheuttamasta kuolemasta, mutta koska hän on nuori, häntä syytetään todennäköisesti lievemmillä syytteillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.