Kaksi ulkomaalaista pidätetty melusaastetta aiheuttavien moottoripyörien muuttamisen vuoksi Koh Samuilla

Koh Samui -

Bophutin poliisit pidättivät 25. toukokuuta 2024 kaksi ulkomaalaista, joiden väitetään muuntaneen moottoripyörien pakoputkia aiheuttaen melusaastetta Chaweng Beach Roadilla, Koh Samuilla, Surat Thanissa.

Epäiltyjen nimiä salaamatta poliisi takavarikoi moottoripyörät selvittääkseen, olivatko muutokset laillisia. Tämä toimenpide seurasi Choengmon Beachin lähellä asuvien paikallisten valituksia, jotka raportoivat usein ulkomaalaisten meluisesta, holtittomasta moottoripyöräilystä jopa kymmenen kertaa päivässä aiheuttamia häiriöitä.


Aluksi poliisi ei pystynyt toimimaan todisteiden puutteen vuoksi. Asukkaat kuitenkin nauhoittivat videoita rikkojista, jotka kuulemma vastasivat kuvaamiseen sopimattomilla eleillä. Nämä videot lähetettiin Bophutin poliisille sosiaalisessa mediassa, mikä aiheutti poliisin tarkastuspisteen asettamisen.


Lisätutkimukset paljastivat, että osa moottoripyöristä oli vuokrattu Phuketista. Toinen pyörä, jossa on kova pakoputki, on myös tarkastelun kohteena, ja poliisi pyrkii saamaan epäillyn vastuuseen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.