Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat kuluneelta viikolta: hätälentokoneen laskeutuminen, yksi kuolemantapaus ja kymmeniä vammoja ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN National -joukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 20. toukokuuta sunnuntaihin 26. toukokuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

  1. Singapore Airlinesin lento SQ 312 Lontoosta Singaporeen teki pakkolaskun Suvarnabhumin lentokentälle. Yli 30 matkustajaa loukkaantui ja yksi matkustaja kuoli. Hätäreitti johtui ankarista sääolosuhteista.

Metropolitanin poliisiosaston 4 komentaja paljasti julkisesti tapauksen Singapore Airlinesin lennosta SQ 312, jossa oli 229 matkustajaa, joka kärsi vakavasta turbulenssista ja joutui sitten hätälaskuun Suvarnabhumin lentokentälle Bangkokissa aiheuttaen 71 loukkaantumista ja yhden onnettomuuden.

Lepää rauhassa tapahtuman uhri.

2. Thaimaan senaattori Direkrit Jenkrongtham paljasti kansallisille tiedotusvälineille, että hän ja 39 muuta senaattoria olivat anoneet syytteeseen pääministerin kansliaan kuuluvaa ministeriä Pichit Chuenbania.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin puhui virallisella vierailullaan Japanissa tiedotusvälineille Thaimaan perustuslakituomioistuimen päätöksestä käsitellä häntä vastaan ​​nostettua vetoomusta entisen ministerin Pichit Chuenbanin nimittämisestä.

Pichitin erosta huolimatta oikeusjuttu etenee pääministeri Srettha Thavisinin kanssa, joka sanoo olevansa varma, että hänen todetaan tehneen laillisesti oikean päätöksen ja ettei hän tehnyt mitään väärää.

3. Thaimaan kansanterveysministeri Somsak Thepsuthin puhui kansallisille tiedotusvälineille koskien pääministerin ehdotusta luokitella kannabiksen kukat uudelleen tyypin 5 laittomaksi huumeeksi.

Kannabista kannattavat aktivistit protestoivat edelleen kannabiksen silmujen tekemisestä laittomaksi huumeeksi ja toivovat pääsevänsä kompromissiin kansanterveysministerin kanssa ennen lopullisia lakeja vaatien sen sijaan parempia säädöksiä.

4. Udon Thanissa, Koillis-Thaimaassa, 44-vuotias brittimies joutuu syytteeseen huoltoaseman työntekijän pahoinpitelystä.

Davis myönsi päihtyneisyytensä ja katui toimiaan ja pyysi anteeksi uhrilta ja Thaimaan yleisöltä. Hän on ulkomaalainen, jolla on aikuinen thaimaalainen lapsi.

5. Sekan poliisit pidättivät belgialaisen ulkomaalaisen, jonka väitetään murhanneen maanmiehensä laittomalla tuliaseella ja polttaneen uhrin ruumiin todisteiden peittämiseksi Sekassa, Bueng Kanissa.

Epäilty Steve väitti uhrin vaatineen usein rahaa ja uhannut polttaa Steven asunnon ja vahingoittaa hänen perhettään, jos tämä kieltäytyisi. Raivokohtauksessa Steven väitettiin käyttäneen .22 kaliiperin pistoolia ampuakseen uhria kolme kertaa ja polttaneen sitten uhrin ruumiin.

Kiitos ja nähdään ensi viikolla!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.