Kolme epäiltyä pidätettiin 267 metamfetamiinipillerillä Patongissa

Patong -

Kolme epäiltyä pidätettiin Patongissa 267 metamfetamiinipillerillä ja kristallimetamfetamiinilla.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna kolme miespuolista epäiltyä huoneessa Soi Phra Baramee 2:ssa Phra Baramee Roadilla Patongissa.

Heiltä takavarikoitiin yhteensä 267 metamfetamiinipilleriä ja julkistamaton määrä kiteistä metamfetamiinia. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Heidän nimiään ei julkaistu The Phuket Expressille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.