Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Belgian lainahai pidätettiin ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 20. toukokuuta sunnuntaihin 26. toukokuuta 2024

  1. Viisi epäiltyä pidätettiin brittimiehen puukottamisen jälkeen Patongissa.

Tämä tapaus on herättänyt huolta Bangla Roadin, Patongin suositun yöelämän kohteen, turvallisuudesta.

2. Rauhallinen iltapäivä muuttui hätätilanteeksi, kun Lon Islandin lähellä, noin yhden meripeninkulman päässä Chalongin laiturista, ankkuroitu jahti yltyi yhtäkkiä liekkeihin.

Veneen omistaja, jonka kerrottiin olevan ulkomaalainen, pelastettiin onnistuneesti helvetistä ilman vammoja.

3. Karonissa tapahtui väkivaltainen riita, jossa oli ranskalainen ja thaimaalainen mies, joka johti vakaviin vammoihin miekka- ja veitsitaistelun seurauksena.

Poliisi ei ole paljastanut, kuka käytti mitäkin asetta. 

4. Traaginen tapaus, jossa intialainen sijoittaja löydettiin murhattuna Phang Ngasta, johti pakistanilaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa pidätykseen.

Kuollut intialainen mies löydettiin viime viikolla tien varrelta Takua Thungista, ja hänellä oli kohtalokas luotihaava päähän. 

5. Kaksi ranskalaista miestä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun heidän moottoripyöränsä törmäsi sähköpylvääseen Paklokissa.

Kaksi ranskalaista miestä oli matkalla majoituspaikkaansa. Kun he saapuivat kaarteeseen, moottoripyörän kuljettaja menetti hallinnan suurella nopeudella ja moottoripyörä törmäsi keskusvarastoon.

6. 63-vuotias belgialainen mies pidätettiin asunnossaan Soi Mangosteenissa Rawaissa etsintäluvan antamisen jälkeen.

Häntä syytetään luvattomasta panttilainajasta, henkilökohtaisen lainatoiminnan harjoittamisesta ilman toimilupaa ja lain ylittävien korkojen määräämisestä. 

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.