Kilpikonna pelastettu Phuket Beachillä

Phuket -

Merikilpikonna pelastettiin rannalla Thalangissa sunnuntaina (26th).

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että paikallinen asukas ilmoitti heille, että Nai Thon Beachiltä löydettiin vielä elossa oleva merikilpikonna. Sirinatin kansallispuiston henkilökunta saapui nopeasti rannalle auttamaan kilpikonnaa.

DMCR saapui myös myöhemmin rannalle löytääkseen Hawksbill-merikilpikonnan. Se on 32.5 senttimetriä pitkä, 30.5 senttimetriä leveä ja painaa 2.6 kiloa. Kilpikonna oli heikko, mutta hänen ulkopuoleltaan ei löytynyt haavaa.

Kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin lisähoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.