Intialainen mies pidätettiin varkaudesta Patongissa

Patong -

Intialainen mies pidätettiin varkaudesta ostoskeskuksessa Patongissa sunnuntaina (26th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kyseisenä päivänä kello 9 intialaisen miehen sen jälkeen, kun kansalaiset saivat hänet kiinni ostoskeskuksessa Ratcha Uthit Roadilla Patongissa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut yksityiskohtia intialaisesta miehestä ja siitä, mitä hän varasti, vaikka toimitetussa valokuvassa näytti olevan paljon erilaisia ​​esineitä, jotka mahdollisesti oli piilotettu reppuun.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.