Nopeassa törmäyksessä kylttipylvään kanssa tappoi filippiiniläisen moottoripyöräilijän Phuketissa

Phuket -

Thalangin poliisi sai 6. toukokuuta 40 kello 26 ilmoituksen kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta, jossa moottoripyörällä ollut filippiiniläinen mies törmäsi kylttipylvääseen Inbound Thepkasattri Roadilla, Thalangissa, Phuketissa.

Thalangin poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle ja löysivät siniharmaan moottoripyörän kaatuneena yli 50 metrin päähän vakavan päävamman saaneen uhrin ruumiista. Uhri, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Cruziksi, 38, ajoi suurella nopeudella oikealla kaistalla, kun hän menetti hallinnan ja törmäsi liikennesaaren kylttipylvääseen.


Vachira Phuket -sairaalan lääkärit tekivät uhrille alkoholitestin ja perusteellisen ruumiinavauksen. Alustavien havaintojen mukaan suuri nopeus oli merkittävä tekijä onnettomuudessa. Lisätutkimukset ovat käynnissä sen selvittämiseksi, vaikuttivatko muut tekijät turmaan.

Filippiinien Thaimaan suurlähetystölle on ilmoitettu ottavan yhteyttä Cruzin perheeseen ja sukulaisiin jatkotoimia varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.