Kaksi ranskalaista miestä kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Kaksi ranskalaista miestä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun heidän moottoripyöränsä törmäsi sähköpylvääseen Paklokissa perjantaiaamuna (24.)th).

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta klo 4 Monumentille – Paklokin tielle. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän tien varrelta.

Sähköpylväästä keskellä tietä he löysivät 41-vuotiaan Ranskan kansalaisen Alexanderin ruumiin vuotavan voimakkaasti. Läheltä he löysivät toisen ruumiin, herra Michael, 39, joka oli myös Ranskan kansalainen. Hänen kypäränsä peitti edelleen hänen päänsä, mutta hän oli saanut vakavia hengenvaarallisia haavoja jalkoihinsa, jotka veivät hänen henkensä.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kaksi ranskalaista miestä oli matkalla majoituspaikkaansa. Kun he saapuivat kaarteeseen, moottoripyörän kuljettaja menetti hallinnan suurella nopeudella ja moottoripyörä törmäsi keskusvarastoon.

Miesten sukunimet salattiin odotettaessa yhteyttä heidän perheisiinsä sekä suurlähetystöön ja hautajaisiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.