Humalassa brittiläinen moottoripyöräilijä pidätettiin metamfetamiinin kanssa Patongissa

Patong -

Päihtynyt brittiläinen moottoripyöräilijä löydettiin metamfetamiinin kanssa Patongista perjantaina (24. toukokuuta)th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet tarkastuspisteen Dolphin Roundaboutin lähelle Taweewong Roadille Patongissa. Aamulla kello 4:00 tunnistamaton 34-vuotias brittimies pysäytettiin tarkastuspisteellä.

Häneltä löydettiin paljastamaton määrä metamfetamiinia. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja rattijuopumuksesta.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut brittimiehen nimeä ja laittoman huumeen määrää.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.