PÄIVITYS: Epäilty pidätettiin Abbotin puukotuksen jälkeen Thalangin temppelissä

Thalang –

Epäilty pidätettiin puukotettuaan apottia temppelissä Thep Krasattrissa.

Edellinen tarinamme:

Apottina tunnettu päämunkki on loukkaantunut sen jälkeen, kun mies, joka pyysi 20 bahtia, puukotti häntä kuuluisassa Thalangin temppelissä.

Nyt päivitystä varten:

Thalangin poliisipäällikkö eversti Nikorn Choothong kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (21.st) klo 9 oli annettu pidätysmääräys Thanakorn (pankki) Aroonratista, 00. Häntä syytetään murhan yrityksestä.

Keskiviikkona (22nd) Pankki pidätettiin markkinoiden edessä Baan Phonissa Sri Sunthornissa. Hänet vietiin takaisin Thalangin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Pankin väitettiin pyytäneen apottilta 20 bahtia ja puukottanut sitten munkkia, kun hänen pyyntöään ei heti vastattu. Apotti ilmoitti, ettei hänellä ollut rahaa mukanaan, mutta hän aikoi saada ne hyväntekeväisyyslaatikosta, kun tapaus tapahtui.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.