Thaimaan matkailuviranomainen edistää matkailua sivuprovinsseissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallitus on käynnistänyt laajan kampanjan matkailun edistämiseksi 55 toissijaisessa provinssissaan ja pyrkii lisäämään niiden osuutta kansallisista matkailutuloista 20 prosentista 30 prosenttiin. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoitti tästä uudesta strategiasta kattavan aivoriihen jälkeen, johon osallistui yhdeksän ministeriötä, Thaimaan kuninkaallinen poliisi ja kaksi muuta virastoa.

TAT on asettanut tavoitteekseen saavuttaa 330 miljardia bahtia vuosittaisista matkailutuloista näistä provinsseista, mikä on huomattava lisä, kun otetaan huomioon, että vuoden 2024 kokonaismatkailutulot ovat 1.2 biljoonaa bahtia. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi TAT on kehittänyt viiden kohdan suunnitelman nimeltä "Ignite Tourism Thailand". Strategioihin kuuluu ravintoloiden ja perusinfrastruktuurin parantaminen, matkailukohteiden ja niiden ympäristön parantaminen, matkailun tarpeisiin räätälöityjen tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, matkailun edistäminen paikallisten perinteiden ja tarinoiden avulla sekä joukkoliikenneyhteyksien parantaminen kaikkialla maakunnassa.

Näistä toimenpiteistä keskusteltiin istunnossa, johon osallistui keskeisiä sidosryhmiä eri sektoreilta, mukaan lukien puolustus-, matkailu- ja urheilu-, liikenne-, luonnonvara- ja ympäristöministeriöt, kauppa-, sisustus-, kulttuuri-, kansanterveys- ja teollisuusministeriöt. Tämän istunnon aikana syntyneet ehdotukset on tarkoitus toimittaa valtakunnalliseen matkailupoliittiseen komiteaan lopullista hyväksyntää ja budjettimäärärahojen myöntämistä varten tulevalle tilikaudelle.

Kampanja on linjassa hallinnon voimakkaan pyrkimyksen kanssa korostaa vähemmän tunnettuja matkailukohteita kaikkialla Thaimaassa ja laajentaa matkailukokemusta koskemaan muutakin kuin maan pääkohteita.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.