Kahdeksankymmentäviisi vihreää kilpikonnaa kuoriutuvat Phang Ngassa

Phang Nga -

Kahdeksankymmentäviisi nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui rannalla ja suuntasi mereen Thai Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (21.st) 85 merikilpikonnan poikasta kuoriutui pesästä Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuistossa. He palasivat kotiin mereen. Kahdeksan kytkimessä olevaa munaa ei kuitenkaan kuoriutunut.

Vihreä merikilpikonnaäiti muni munat 46 päivää sitten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.