Pariskunta pidätettiin 1,300 XNUMX metamfetamiinipillerillä Rawaissa

Rawai-

Rawaissa pariskunta pidätettiin 1,300 24.19 metamfetamiinipillerillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla thaimaalaisen pariskunnan Rawaissa. Heiltä takavarikoitiin 1,300 24.19 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia, käsiase ja luoteja.

Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden luvattomasta hallussapidosta.

Phuket Express huomautti, että poliisi ei julkistanut epäiltyjen henkilötietoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.