PÄIVITYS: Viisi epäiltyä pidätettiin brittimiehen puukottamisen jälkeen Patongissa

Patong, 19. toukokuuta – Brittimies loukkaantui puukotuksen jälkeen Bangla Roadilla Patongissa varhain lauantaiaamuna. Tapaus, joka on lähettänyt väreitä paikallisen yhteisön läpi, tapahtui noin kello 4 aamulla 40. toukokuuta.

Edellinen tarinamme:

Britannian kansalainen joutui puukotuksen uhriksi Bangla Roadilla, ja hän sai vammoja, jotka vaativat välitöntä lääkärinhoitoa.

Nyt päivitykseemme:

Uhri, jonka henkilöllisyyttä ei ole kerrottu, sai selkäänsä puukotushaavan riidan aikana. Hänet toimitettiin välittömästi lääkärin hoitoon vammojensa vuoksi, jotka olivat vakavia mutta eivät hengenvaarallisia.

Patongin poliisi reagoi tilanteeseen nopeasti ja käynnisti tutkinnan, joka johti viiden thaimaalaisen miespuolisen epäillyn nopeaan kiinniottamiseen. Poliisi hyödynsi CCTV-kuvaa jäljittääkseen henkilöt, joiden uskotaan osallistuneen tappeluun.

Viranomaiset ilmoittivat The Phuket Expressille, että lauantaina 8. toukokuuta kello 00 mennessä epäillyt oli pidätetty ja pidätetty. Heitä pidetään tällä hetkellä Patongin poliisiasemalla, jossa he odottavat lisätoimia.

Patongin poliisi on ollut vaitonainen epäiltyjen yksityiskohdista ja kiistan syystä. He ovat kuitenkin vakuuttaneet yleisölle, että he työskentelevät ahkerasti paljastaakseen koko tarinan valitettavan tapahtuman takana.

Tämä tapaus on herättänyt huolta Bangla Roadin, Patongin suositun yöelämän kohteen, turvallisuudesta. Viranomaiset vaativat lisää valppautta ja ovat luvanneet tehostaa turvatoimia tällaisten tapahtumien estämiseksi tulevaisuudessa.

Tutkinta on kesken, ja lisää tietoja odotetaan julkaistavaksi sitä mukaa, kun niitä saadaan. Phuket Express jatkaa tämän tarinan seuraamista ja toimittaa päivityksiä niiden ilmestyessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.