Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: brittiläinen mies puukotettu, Crypto Clash ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 13. toukokuuta sunnuntaihin 19. toukokuuta 2024

  1. Vastakkainasettelu, johon osallistui kuusi henkilöä, johti siihen, että jokaiselle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko Pattayasta Pattayasta Bangla Roadilla Patongista kotoisin olevan transsukupuolisen thaimatkailijan kanssa käydyn kiistan seurauksena.

Hyökkäyksen kohteena ollut Pattayasta kotoisin oleva turisti ei ole vielä tehnyt virallista valitusta viranomaisille, ja hänen kerrotaan lähteneen Phuketista.

2. Phuketissa laittomien huumausaineiden torjuntaan liittyen viranomaiset ovat saaneet kiinni Venäjän kansalaisen ja kolme nigerialaista, jotka pitävät hallussaan yli neljän miljoonan bahtin arvoista huumeita.

Epäillyiltä takavarikoitiin yhteensä 855 Ecstasy-pilleriä, 470 grammaa kokaiinia ja 127.8 grammaa metamfetamiinia.

3. Crypto Clash: Ruotsalainen/venäläinen mies pidätettiin Phuketissa väitetystä pahoinpitelystä ja kiristyksestä

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset ilmoittivat Phuket Expressille vain Oleksandrin, 25-vuotiaan miehen, jolla on ruotsalainen/venäläinen mies, pidättämisestä.

4. Sydäntäsärkevässä tapahtumassa Patongissa viisivuotias israelilainen tyttö menetti henkensä putottuaan Tuk Tuk -taksista, minkä jälkeen hän joutui toisen ajoneuvon alle.

Tuk Tukin kuljettaja, joka tunnettiin vain herra Boonyangiksi, ilmoitti viranomaisille, että hänen oli pakko pysähtyä äkillisesti tien ylittäneen jalankulkijan vuoksi.

5. Britannian kansalainen joutui puukotuksen uhriksi Bangla Roadilla, ja hän sai vammoja, jotka vaativat välitöntä lääkärinhoitoa.

Silminnäkijöiden kertomukset viittaavat siihen, että yhteenotossa syntyi noin viisi thaimaalaista miestä ja ryhmä ulkomaalaisia. Riidan aikana kerrottiin, että yksi henkilö heilutti veistä. 

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.