Mies pidätettiin 34 metamfetamiinipillerillä Patongissa

Patong -

Mies pidätettiin 34 metamfetamiinipillerillä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä thaimaalaisen miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Kritiksi. Hänet pidätettiin lähellä "Coral Roundabout" (paikallinen nimi) Thaweewong Roadilla.

Häneltä takavarikoitiin 34 pilleriä metamfetamiinia. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.