Fire Guts Yacht Chalongissa – VIDEO

Chalong, 20. toukokuuta – Rauhallinen iltapäivä muuttui hätätilanteeksi, kun lähellä Lon Islandia, noin yhden meripeninkulman päässä Chalongin laiturista, ankkuroitu jahti valtasi yhtäkkiä liekkejä.

Maanantaina kello 3 Phuketin meripoliisi sai hälytyksen tapauksesta, joka osoitti, että alus oli liekeissä ja siitä tuli paksua mustaa savua, joka näkyi kaukaa. Thaimaan kuninkaallinen laivasto yhdessä Phuketin meripoliisin kanssa reagoi nopeasti hätäkutsuun. Vesipumppujen avulla he ottivat merivettä torjuakseen rajuja liekkejä.

Onnellisen tapahtuman käänteessä ulkomaalaisena ilmoitettu jahdin omistaja pelastettiin onnistuneesti helvetistä ilman vammoja. Palo saatiin lopulta hallintaan, jolloin vältyttiin lisävahingoilta tai ihmishenkien menetyksiltä.

Nyt hiiltynyt ja tuhoutunut huvivene edustaa arviolta kymmenen miljoonan bahtin tappiota. Savun poistuessa oikeuslääketieteellinen poliisi on aloittanut tutkinnan selvittääkseen palon syttymissyyn, ja tutkimukset jatkuvat.

Merenkulkuyhteisö on edelleen valppaana, koska tämä tapaus korostaa merellä jatkuvasti läsnä olevia vaaroja, jopa laiturilla ollessaan. Lisää päivityksiä tulee, kun viranomaiset tutkivat tarkemmin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.