Cops Combat, jossa thaimaalaiset poliisit kohtaavat taistelulajeissa, tulossa 28. toukokuuta

28. toukokuuta 2024 Thaimaa isännöi ensimmäistä kertaa "Cops Combat" -taistelulajikilpailuaan Rajadamnern-stadionilla Bangkokissa. Tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa on poliiseja eri puolilta maata kilpailemassa taisteluurheiluturnauksessa. Kilpailu on osallistava, ja sinne ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -ikäiset mies- ja naispuoliset upseerit.

**Kilpailun tiedot:**
– **Päivämäärä**: 28. toukokuuta
– **Paikka**: Rajadamnern Stadium, Bangkok
– **Osallistujat**: Poliiseja valtakunnallisesti
– **Luokat**: Seitsemän painoluokkaa sekä miehille (56-94+kg) että naisille (45-70+kg)

**Osallistuminen:**
Kilpailemisesta kiinnostuneiden toimihenkilöiden tulee hakea omien toimistojensa ja osastojensa kautta. Valitut edustajat kilpailevat sitten turnauksessa.

**Lähetystiedot:**
Tapahtuma striimataan suorana Cops Combatin Facebook-sivulla.

**Järjestäytymiskokous:**
Pol-kenraaliluutnantti Jirabhop Bhuridej, keskustutkintatoimiston komentaja ja järjestelykomitean johtaja, johti hiljattain kokousta Muay Thai -nyrkkeilystadionilla.

Mukana oli sekä julkisen että yksityisen sektorin edustajia. Tapaaminen korosti tapahtuman asemaa Thaimaan ensimmäisenä tämäntyyppisenä taistelulajikilpailuna.

Kenraali Jirabhop korosti, että turnauksessa on noudatettava kansainvälisiä standardeja ja asetettava etusijalle kilpailijoiden turvallisuus.

**Poliisitaistelu vuoden 2024 poliisipeleissä:**
Thaimaan kuninkaallinen poliisi on ottanut "Cops Combat" käyttöön uutena lajina vuoden 2024 Police Gamesissa. Aloitteen tavoitteena on vahvistaa upseerien tehtäviin soveltuvia itsepuolustusvalmiuksia ja edistää fyysistä kuntoa.

**Kilpailun säännöt ja varusteet:**
Osallistujat pukeutuvat uusimpiin partiopoliisin univormuihin, joissa on kattavat suojavarusteet:
– Päänsuojat kirkkailla visiirillä
– Otsa-, nenä- ja leukasuojat
– Säärisuojat
– Hammassuojat
– Nivussuojat

**Sovitusmuoto:**
– Jokainen ottelu koostuu yhdestä kolmen minuutin kierroksesta.

**Voiton ehdot:**
Voitot voidaan saavuttaa tyrmäyksellä, alistuksella ("tap-out"), tuomareiden päätöksellä tai hylkäämisellä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.