Päihtynyt ulkomaalainen pidätettiin aiheuttaneen yleistä häiriötä Patongissa

Patong -

Asianomaisten lainvalvontaviranomaisten mukaan päihtynyt ulkomaalainen miespuolinen pidätettiin sen jälkeen, kun hän aiheutti yleistä häiriötä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikon lopulla paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että päihtynyt kaukasialainen ulkomaalainen ärsytti sekä paikallisia että turisteja ja aiheutti julkisen kohtauksen. He saapuivat ravintolan eteen Taweewong Roadilla lähellä Dolphin Roundaboutia.

Tuntematon ulkomaalainen mies ei pystynyt hillitsemään itseään ja vastusti pidätystä. Hän yritti taistella Patongin lainvalvontaviranomaisia ​​vastaan, mutta poliisi onnistui lopulta alistamaan hänet. Epäilty vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen päihtymisestä ja yleisen levottomuuden aiheuttamisesta.

Phuket Expressin mukaan poliisi ei ollut julkistanut epäillyn nimeä, ikää tai kansallisuutta lehdistöaikaan mennessä. Lisäksi poliisi mainitsi, että ulkomaalainen mies ei kyennyt kommunikoimaan, koska hän oli liian päihtynyt, hänellä ei ollut asiakirjoja hänestä ja häntä kuvailtiin erittäin yhteistyökyvyttömäksi poliisin kanssa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.