Thalangin poliisi takavarikoi paikalliselta mieheltä laittomia ampuma-aseita ja ampumatarvikkeita

Thalangin piiri, Phuket – Thalangin piirin poliisi otti merkittävässä operaatiossa kiinni paikallisen miehen viiden tuliaseen ja 22 patruunan arsenaalin takavarikoimisen jälkeen.

Thalangin poliisilaitoksen viranomaiset vahvistivat pidätyksen Phuket Expressille. Aiemmin tällä viikolla lainvalvontaviranomaiset pidättivät Ammarin 'Eak' Khanithanamin hänen asunnossaan Thap Krasattrin alueella. Poliisin toiminta perustui uskottavaan vihjeeseen, joka osoitti Khanithanamin taipumusta kantaa ampuma-aseita. Lisäksi asuinpaikka on kuulemma houkutellut usein lukuisia epäilyttäviä nuoria vierailemaan.

Kuulustelussa Khanithanam myönsi hallussaan useita ampuma-aseita kotipaikassaan ja toisessa lähellä olevassa kiinteistössä. Epäilty myönsi omistavansa koko asekätkön, joka sisälsi neljä käsiteollista käsiasetta, kynäpistoolin ja erilaisia ​​ammuksia.

Takavarikon jälkeen Khanithanam saatettiin Thalangin poliisiasemalle, jossa häntä syytettiin ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden luvattomasta hallussapidosta.

On huomionarvoista, että Thalangin poliisi on todennut, ettei herra Khanithanam ole aiemmin syyllistynyt rikollisiin rikkomuksiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.