Thaimaa järjestää Pride Nation Samuin kansainvälisen festivaalin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa valmistautuu isännöimään "PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVALIN" Koh Samuin saarella ensi kuussa. Suurenmoisen juhlan on tarkoitus toivottaa tervetulleeksi turisteja ympäri maailmaa ja osoittaa Thaimaan tuki osallistavalle yhteiskunnalle.

Tämän tulevan festivaalin teemana on 'Let's Join PRIDEradise', ja se järjestetään yhteistyössä Thaimaan hallituksen ja yksityisten virastojen, nimittäin Thaimaan matkailuviranomaisen, Surat Thanin maakunnan ja RS MULTIMEDIA & ENTERTAINMENTin kanssa.

Festivaalin odotetaan muuntavan Samuin saaren Pride-kuukauden keskukseksi turisteille ympäri maailmaa, erityisesti Kaakkois-Aasiasta. Se ehdottaa matkailua ja taloudellista piristystä ennen Samuin sesonkiaikaa houkuttelemalla yli 100,000 XNUMX turistia.

Lisäksi festivaali juhlii avioliittojen tasa-arvolain hyväksymistä samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiseksi Thaimaassa. Luvassa on eloisaa ja kohottavaa toimintaa, kuten Sunset Parade, musiikkifestivaali, juhlia, seminaareja ja työpajoja.

Tässä yhteydessä kuvernööri on pyytänyt, että paikalliset hotellit ja ravintolat toivottavat vierailijat lämpimästi tervetulleiksi ja ylläpitävät kohtuullisia palveluhintoja.

PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL järjestetään 24.-29.

Tämän Samuin saaren tapahtuman lisäksi Thaimaa aikoo isännöidä Pride Celebration and Drag Festivalia Bangkokissa korostaakseen maan sitoutumista monimuotoisuuden omaksumiseen ja tasa-arvon tukemiseen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.