Ilmainen EV Smart Bus Phuketin vanhassakaupungissa julkaistu

Phuket -

Perjantaina (17.) käynnistyi maksuton sähköautobussith) Phuketin vanhankaupungin reiteillä koeajalla.

Phuket City Development (PKCD) julkisti ilmaisen Phuket Smart EV Bus -palvelun ensimmäisen päivän tulokset. EV-bussi kulkee Phuketin vanhankaupungin reittejä pitkin, joita he kutsuvat "Dragon Line" -linjaksi päivittäin klo 11-00.

Bussi saapuu pysäkeille 15–30 minuutin välein. Bussi pysähtyy ensin Limelight Avenuea (Dibuk Road) vastapäätä ja jatkaa sitten CIMB Bankiin – Phuketin bussiterminaaliin 1 Phang Nga Roadilla) – Royal Phuket City Hoteliin – Pearl-hotellia vastapäätä – Phuket Fresh Market 1 (Kaset Market) – Office Mate. – Ko Ang Seafood Restaurant – Red Plaza – Coffee Talk (SCB Bankin vieressä) – Phuket Thai Hua Museum – vastapäätä Krung Thai Bankia – Islamic Bank – Mongkhol Nimit Temple – ja takaisin Limelight Avenuelle.

PKCD huomautti, että ilmainen Phuket Smart Bus EV Dragon Line -sarjassa on kokeilujaksolla ja sen tarkoituksena on vähentää saastumista ja liikennettä.

Bussin liikkeellelähtöä lykättiin aiemmin 9. toukokuuta nyt ratkaistujen lupaongelmien vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.