Kuolettava törmäys Thalangissa: Moottoripyöräilijä kuoli perävaunussa tiellä, joka kieltää suuret kuorma-autot

Thalang, Phuket-

Traagisessa tapahtumassa Sri Sunthornissa, Thalangissa, moottoripyöräilijä loukkaantui kuolemaan törmättyään perävaunun kanssa tiellä, jolla tällaiset ajoneuvot ovat kiellettyjä.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 5 torstaina 20. toukokuuta Khao Lan – Bang Jo -tien varrella Baan Kluayssa. Saapuessaan hätäpalvelut Phuket Expressin mukana löysivät 16-vuotiaan Thaimaan kansalaisen Thanakorn Gahongin ruumiin hänen moottoripyöränsä vierestä.

Gahong julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla merkittävän päävamman vuoksi. Hänen kypäränsä oli lähellä onnettomuuspaikkaa. Tapahtumapaikalta löydettiin mukana ollut perävaunu, jota johti 60-vuotias Somchai Sujaritthamm.

Phuket Expressille toimitettujen silminnäkijöiden mukaan Somchain kuljettama perävaunu törmäsi moottoripyöräilijään ja jatkoi ajamista pysähtymättä. Ajoneuvo pysähtyi vasta läheisessä risteyksessä. Somchai, joka ei kuulemma tiennyt törmäyksestä, sai onnettomuudesta tiedon huolestuneelta kansalaiselta, joka oli seurannut kuorma-autoa, ja hän palasi paikalle.

Phuket Express on havainnut, että opasteet osoittavat selkeästi perävaunurekkojen kiellon tällä paikallisella tiellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.