Brittimies loukkaantui puukotuksen jälkeen Bangla Roadilla Phuketissa

Patong, Phuket – Britannian kansalainen joutui puukotuksen uhriksi Bangla Roadilla, ja hän sai vammoja, jotka vaativat välitöntä lääkärinhoitoa.

Hätäpalvelut ilmoittivat Phuket Expressille, että lauantaina 4. toukokuuta noin kello 40 he saivat hätäpuhelun ulkomaalaisesta henkilöstä, joka oli saanut puukotushaavoja. Tapaus sattui paikallisen lähikaupan läheisyydessä vilkkaalla Bangla Roadilla.

Paikalle saavuttuaan ensiapuhenkilöstö havaitsi loukkaantuneen brittimiehen, jolla oli puukotushaava selässään.

Silminnäkijöiden kertomukset viittaavat siihen, että yhteenotossa syntyi noin viisi thaimaalaista miestä ja ryhmä ulkomaalaisia. Riidan aikana kerrottiin, että yksi henkilö heilutti veistä. Tapauksen jälkeen hyökkääjät pakenivat nopeasti paikalta.

Patongin poliisi on vahvistanut The Phuket Expressille, että tähän väkivaltaiseen kohtaamiseen osallistuneita epäiltyjä etsitään aktiivisesti.

Asianomaiset poliisit eivät paljastaneet asianosaisten, mukaan lukien uhrin, nimet.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.