Phuket Cannabis Association protestoi vaatiakseen, että kannabista ei kriminalisoida uudelleen

Phuket -

Phuket Cannabis Associationin operaattorit kokoontuivat Phuketin provinssin terveysvirastoon Phuket Townissa osoittamaan, että he haluavat, että Thaimaan hallitus ei mainitse kannabista laittomaksi huumeeksi Thaimaan pääministerin ehdotuksen mukaisesti, mikä lähinnä kieltää hallussapidon ja käytön keskivertokuluttajalta.

Aiemmat tarinamme:

Aiemmin Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin käsitteli huumekysymyksiä ja kannatti kannabiksen luokittelua uudelleen tyypin 5 huumausaineiksi.

Vastauksena lausuntoon varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul ilmaisi mielipiteensä ja ilmaisi huolensa asioista.

Prasitchai Nunual, Shaping the Future of Thai Cannabis -verkoston pääsihteeri, vastasi Thaimaan pääministerin lausuntoon, joka koski ehdotusta kannabiksen luokittelemisesta uudelleen tyypin 5 huumausaineeksi.

Nyt päivitykseen:

Torstaina (16th) yli 50 ihmistä kokoontui tapahtumaan papereiden kanssa, joissa luki "Kannabista ei saa tehdä huumeeksi". Heitä johti Assadet Nongsang. Phuketin maakunnan apulaisjohtajalle Somsuk Somprateepille annettiin virallinen kirje, jossa kerrottiin, että he haluavat pitää kannabiksen poissa huumeluettelosta ja vaatia kannabislakia, joka sen sijaan säätelee kannabista yrttinä.

Assadet kertoi The Phuket Expressille: "Kannabisoperaattorit ovat huolestuneita sen jälkeen, kun Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kannatti kannabiksen luokittelua uudelleen tyypin 5 huumeeksi laittomaksi huumeeksi. Arvioimme, että maa menettää yli 100 miljardia bahtia, jos tämä suunnitelma etenee, ja tuhannet yritykset ja kymmenet tuhannet ihmiset menettävät työpaikkansa. Tämä vaikuttaa maan kokonaistyöllisyyteen ja tuloihin. Olemme odottaneet lopullisia hamppu- ja kannabislakeja, joista on keskusteltu useita vuosia, mutta nyt hallitus on yhtäkkiä sanonut, että kannabis palautetaan huumeluetteloon, mikä tekee siitä jälleen laittoman ja miljoonat ihmiset rikollisiksi yhdessä yössä. Meidän on mentävä eteenpäin, ei taaksepäin. Kannabisyritykset kaikkialla Thaimaassa tekevät kaikkensa protestoidakseen rauhanomaisesti tätä ehdotusta vastaan ​​ja tehdäkseen järkevämpiä kompromisseja.

Samaan aikaan Phuketin maakunnan apulaisjohtaja Somsuk kertoi The Phuket Expressille: "Phuketissa on ainakin 1,500 XNUMX kannabiksen käyttäjää ja he ovat ilmaisseet työskentelevänsä yhdessä protestoidakseen kannabiksen laittomaksi tulemista uudelleen. Lähetämme kirjeen häpyterveysministeriölle varmistaaksemme, että he kuulevat ihmisten äänen."

Phuket Express panee merkille, että tämä mielenosoitus oli osa valtakunnallisia protesteja, joita toteuttivat kannabiksen toimijat eri puolilla Thaimaata, koska he ovat edelleen yksimielisiä kannabiksen lisäämistä huumeeksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.