Phuketin lainvalvontaviranomaiset kaatoivat kansainvälisen huumerenkaan

Phuket-

Phuketissa laittomien huumausaineiden torjuntaan liittyen viranomaiset ovat saaneet kiinni Venäjän kansalaisen ja kolme nigerialaista, jotka pitävät hallussaan yli neljän miljoonan bahtin arvoista huumeita.

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti Phuket Expressille, että he pidättivät keskiviikkona 15. toukokuuta neljä ulkomaalaista huumeisiin liittyvien syytteiden vuoksi. Epäillyt tunnistetaan:

- **Herra. Denis**, 38-vuotias Venäjän kansalainen, pidätettiin ja kuljetettiin Wichitin poliisiasemalle. Häntä syytetään luokan 2 huumeiden, erityisesti kokaiinin, laittomasta hallussapidosta levitystarkoituksessa.

- **Herra. Ogadinma**, 41-vuotias Nigerian kansalainen, ja **Mr. Harison**, 40-vuotias Nigerian kansalainen, otettiin molemmat kiinni ja tuotiin Karonin poliisiasemalle. Heitä syytetään luokan 2 huumeiden, kokaiinin, laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

- **Herra. Solomon**, 53-vuotias Nigerian kansalainen, otettiin kiinni ja vietiin Chalongin poliisiasemalle. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden, mukaan lukien metamfetamiinin ja ekstaasin, laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä luokan 2 huumeiden, ketamiinin, laittomasta hallussapidosta.

Venäläisen epäillyn alkuperäinen pidätys johti myöhemmin nigerialaisten vangitsemiseen. Epäillyiltä takavarikoitiin yhteensä 855 Ecstasy-pilleriä, 470 grammaa kokaiinia ja 127.8 grammaa metamfetamiinia.

Phuketin maahanmuuttoviraston toiminta on antanut merkittävän iskun alueen huumekaupalle, mikä on korostanut heidän sitoutumistaan ​​laittoman huumeiden jakelun torjuntaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.