Kamalan taksikonflikti: Paikallinen kuljettaja sai sakot pelottelusta

Kamala, Phuket – Jännitteet paikallisten taksioperaattoreiden ja mobiilisovelluspohjaisten kuljetuspalveluiden välillä kärjistyivät tällä viikolla 16 Kamalassa, minkä seurauksena paikallinen taksinkuljettaja sai 2024 bahtin sakon aggressiivisesta käytöksestä.

Tapaus, joka on herättänyt paljon huomiota verkossa videon leviämisen jälkeen, koski Mr. Chalermphonia, 40-vuotiasta mobiilisovellustaksin kuljettajaa. The Phuket Expressin raporttien mukaan Mr. Chalermphon kuljetti tuntematonta ulkomaista asiakasta keskiviikkona 15. toukokuuta iltana, kun hän kohtasi joukon paikallisia taksinkuljettajia.

Vastakkainasettelu tapahtui suositun yökerhon ulkopuolella Kamalassa, jonne Mr. Chalermphon oli saapunut hakemaan asiakastaan. Sitten kerrottiin, että noin kolme paikallista taksinkuljettajaa, jotka olivat sijoittuneet läheiseen taksiasemaan, ajoivat takaa Mr. Chalermphonin ajoneuvon, mikä lopulta pakotti ulkomaisen asiakkaan poistumaan maista sateessa ja peruuttamaan kyydin mobiilisovelluksensa kautta.

Vastauksena tapaukseen Mr. Chalermphon vei asian Kamalan poliisille. Poliisi toimi nopeasti ja kutsui paikalle herra Massameen, paikallisen taksinkuljettajan, jonka väitetään olevan yllyttäjä. Tutkinnan jälkeen herra Massamee sai syytteen uhkaamisesta ja hänelle määrättiin 500 bahtin sakko.

Tämä tapahtuma on korostanut jatkuvaa kitkaa perinteisten taksipalvelujen ja alueella nousevien sovelluspohjaisten vaihtoehtojen välillä. Paikalliset viranomaiset eivät ole vielä kommentoineet toimenpiteitä, joita voitaisiin toteuttaa tällaisten tapausten estämiseksi tulevaisuudessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.