Filippiiniläinen kuljettaja loukkaantui palmupuun osuessa autoon tiellä Thalangissa – VIDEO

KUVA: Phuket Hotnews

Thalang, Phuket-

Keskiviikkoiltana 15 filippiiniläinen nainen sai niskavammoja, kun voimakkaan tuulen ja rankkasateen repimä palmu kaatui hänen autoonsa Thalangissa. Onnettomuus tapahtui Thep Krasattri -päätiellä pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla lähellä Baan Phonia, Sri Sunthornissa, noin kello 2024.

Rouva Maymay, 47, ilman sukunimeä, ajoi, kun huono sää aiheutti palmupuun kaatumisen keskusvarastoon, minkä jälkeen hän törmäsi autoonsa ja aiheutti huomattavia vaurioita etuosaan. Törmäyksen voima johti siihen, että hänen autonsa poikkesi kurssilta ja törmäsi liikennemerkkiin.

Ensiapuhenkilöstö saapui nopeasti paikalle, ja Ms Maymay kuljetettiin nopeasti läheiseen sairaalaan hoitoa varten. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että hänen vammansa olivat ensisijaisesti hänen niskassaan, vaikka hänen tarkka tilansa ei ole vielä tiedossa.

Paikalliset todistajat raportoivat The Phuket Expressille, että sää oli mennyt huonompaan suuntaan vähän ennen onnettomuutta, ja palmun kaatuminen johti tilapäiseen kaistatukkoon vilkkaalla tiellä. Thalangin poliisi tutkii tapausta ja on muistuttanut kaikkia autoilijoita pysymään valppaina ja ajamaan turvallisesti vaikeissa sääolosuhteissa.

KUVA: Phuket Hotnews

VIDEO: Newshawk Phuket

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.