Crypto Clash: Ruotsalainen/venäläinen mies pidätettiin Phuketissa väitetystä pahoinpitelystä ja kiristyksestä

Phuket-

15. toukokuuta 2025 Phuket Immigration -viranomaiset ilmoittivat Phuket Expressille vain Oleksandrin, 25-vuotiaan ruotsalaisen/venäläisen miehen, epäillyn pidätyksestä.

Hänet otettiin kiinni Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisestä lähtöterminaalista ja vietiin myöhemmin Chalongin poliisiasemalle epäiltynä yövarkaudesta.

Pidätys tehtiin uhrin, joka oli vain 23-vuotias Venäjän kansalainen rouva Diera, tekemän kantelun perusteella. Hän väitti, että hän oli 8. toukokuuta noin kello 11 sopinut tapaavansa Oleksandrin klo. huvila Chalongissa. Telegramin kautta järjestetyn kokouksen tarkoituksena oli vaihtaa 00 25,000 bahtia käteisellä 700 dollarin arvoiseen kryptovaluuttaan.

Dieran mukaan heidän tapaamisensa aikana Oleksandrin rikoskumppani hillitsi hänet ja peitti hänen päänsä pussilla ja sitoi tämän jälkeen kätensä ja jalat. Hän sanoi, että hänet pakotettiin siirtämään lisävaroja ja hänet pahoinpideltiin. Paljastuttuaan matkapuhelimen salasanansa hän osoitti epäillyille, ettei hänen verkkopankkitilillään ollut enää varoja. Epäillyt eivät olleet vieläkään tyytyväisiä ja vaativat häntä löytämään lisää rahaa.

Pakotuksen alaisena hän otti yhteyttä ystävään, joka toimitti 104,546 XNUMX bahtia lisää herra Oleksandrille. Hänet vapautettiin vahingoittumatta, mutta hän päätti, vaikka epäillyt olivat aiemmin uhanneet olla tekemättä niin, hakeakseen apua poliisilta. Poliisi onnistui onnistuneesti jäljittämään yhden epäillyistä.

Oleksandr on ilmoittanut viranomaisille, että hänen rikoskumppaninsa on paennut Thaimaasta. Tästä toisesta epäillystä, joka on edelleen vapaana, on annettu pidätysmääräys, ja poliisin kerrotaan työskentelevän kansainvälisten viranomaisten kanssa saadakseen tämän epäillyn oikeuden eteen.

Oleksandr ei ole tiedotushetkellä julkaissut lausuntoja omasta roolistaan ​​väitetyssä rikoksessa tai väitteestä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ryhmän venäläisiä miehiä väitetään uhkaavan venäläistä paria ja vetävän heidät pakettiautoon vastoin tahtoaan yrittääkseen kiristää heiltä 30 miljoonaa bahtia Bitcoineina Phuketissa.

Viisi ulkomaalaista epäiltyä on pidätettynä sen jälkeen, kun heidän epäillään osallistuneen venäläisen pariskunnan kiristysyritykseen kryptovaluuttaa vastaan.

Useat henkilöitä tuomittiin venäläisen pariskunnan uhkaamisesta ja heidän pakottamisesta siirtämään 30 miljoonaa bahtia kryptovaluuttana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.