Kuusi Patong-transsukupuolista sakkoa pattayalaisen transsukupuolisen hyökkäyksen jälkeen

Patong/Pattaya:

Vastakkainasettelu, johon osallistui kuusi henkilöä, johti siihen, että jokaiselle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko Pattayasta Pattayasta Bangla Roadilla Patongista kotoisin olevan transsukupuolisen thaimatkailijan kanssa käydyn kiistan seurauksena.

Tiistaina (14. toukokuuta) laajalti levitetylle sosiaalisen median videolle tallennettu tapaus tapahtui noin kello 3 tuntemattoman paikallisen laitoksen ulkopuolella Phuketissa.

Patongin poliisipäällikkö eversti Chalermsak Hernsawat toimitti nämä tiedot Phuket Expressille.

Asianomaiset henkilöt, jotka kaikki työskentelevät Bangla Roadilla, kutsuttiin Patongin poliisiasemalle. He saivat sakkoja riita-asioista ja häiriön aiheuttamisesta yleisellä alueella. Hyökkäyksen kohteena ollut Pattayasta kotoisin oleva turisti ei ole vielä tehnyt virallista valitusta viranomaisille, ja hänen kerrotaan lähteneen Phuketista.

Phuket Express on myöntänyt, että Patongin poliisi on salannut yksityiskohtia kuuden henkilön henkilöllisyydestä ja kiistan johtaneista olosuhteista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.