Similan- ja Surin-saaret Phang Ngassa tilapäisesti suljettu turismilta

Phang Nga -

Similan-saaret ja Surin-saari Kuraburin alueella Phang Ngassa on tilapäisesti suljettu turismilta.

Mu-Ko Similan National Park on ilmoittanut sulkevansa vuosittain 16. toukokuutath lokakuun 14th monsuunikauden alkamisen ja ympäristön ennallistamisen vuoksi. Sulkeminen kattaa Similan-saaret ja Surin-saaret kansallispuiston alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.