Viisi myyjää pidätettiin 205 laittoman savukkeen ja sähkösavukkeen kanssa Patongissa

Patong -

Viranomaiset pidättivät viisi thaimaalaista myyjää Bangla Roadilla ja Patong Beachillä, ja takavarikoitiin yhteensä 205 sähkösavuketta ja laitonta savuketta.

Phuketin hallintoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että tiistaina (14th) he pidättivät yhteensä viisi thaimaalaista epäiltyä. Heidät löydettiin myymästä sähkösavukkeita ja laittomia savukkeita (maksamattomilla veroilla) Bangla Roadilta ja Patong Beachiltä.

Heiltä takavarikoitiin yhteensä 166 sähkösavuketta ja 39 laitonta savuketta (veroineen). Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle. Pidätettyjen nimiä ei julkistettu lehdistölle.

Heitä syytetään sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrytuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta maahantuonnista tai hallussapidosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.