Tulipalo lähellä asuntoa Wichit Alarms asukkaissa

Wichit –

Wichitissä sijaitsevan taloyhtiön lähellä syttynyt tulipalo on hälyttänyt paikallisia asukkaita.

Wichitin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta tiistaina (1. toukokuuta) kello 40th). He saapuivat tapahtumapaikalle tavaratalon taakse ja lähelle asuntoa, jossa oli useita paloautoja. Kaukana näkyi paljon mustaa savua. Palo oli nielaissut vanhat renkaat ja levinnyt laajalle.

Palomiehet saivat palon nopeasti hallintaan. Henkilövahinkoja tai omaisuusvahinkoja ei raportoitu. Arvellaan, että joku olisi sytyttänyt vanhat renkaat tuleen, mutta lopulta palo saatiin hallintaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.