Kaapelipalo Thalangin risteyksessä hälyttää tienkäyttäjiä

Thalang –

Sähköpalo risteyksessä Sri Sunthornin alapiirissä hälytti tienkäyttäjiä.

Sri Sunthornin kunnan palomiehille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 tiistaiaamuna (00. toukokuuta).th) Khao Larnin risteyksessä. He saapuivat paikalle paloautolla etsimään tulipaloa sähköpylväästä. Palon hallintaan kului vain viisi minuuttia. Kaapelit vaurioituivat palossa, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.