Nuori venäläinen jalankulkija kuoli lava-auton törmättyä Rasadassa

Rassada -

Rassadassa tapahtui traaginen tapaus, kun nuori venäläinen nainen törmäsi kuolemaan lava-autosta hänen ylittäessään ohikulkutien.

Maanantai (2. toukokuuta) kello 17 Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta, joka tapahtui ohitustien (Chalerm Phrakiet Rama 13 Road) etelään suuntautuvalla kaistalla Rassadassa. Hätäpalvelut ja Phuket Express lähetettiin paikalle Samkongin alikulkusillan sisäänkäynnin lähelle.

Saapuessaan viranomaiset löysivät tieltä lava-auton ja viidentoista metrin päästä vieraan naisen veren peittämän ruumiin. Uhri tunnistettiin myöhemmin 23-vuotiaaksi Karina Medvedevaksi, joka on Venäjän kansalainen.

Silminnäkijöiden mukaan lava-auto kulki suurella nopeudella, kun Medvedeva yhtäkkiä astui tielle ajoneuvon eteen. Poliisi tutkii parhaillaan CCTV-materiaalia selvittääkseen oikeusprosessin seuraavat vaiheet.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.