Thaimaan Maya Bay sijoittuu viidenneksi maailman parhaiden rantojen joukossa, Pattaya Beach on 5.

Kansallinen -

Brittiläinen Beach Atlas -sivusto on nimennyt Thaimaan upean Maya Bayn Phi Phi -saarella maailman viidenneksi parhaaksi rannaksi.

Beach Atlasin mukaan Golden Beach Awards 2024, joka listaa 100 parasta rantaa maailmanlaajuisesti, perustui matkailijoiden, valokuvaajien ja vaikuttajien ääniin ympäri maailmaa. Se ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin luonnon kauneus, klassinen vetovoima, yöelämä, elämäntapa, yhteisön arvo, biologinen monimuotoisuus ja kulttuurinen merkitys.

Tänä vuonna Ranskan Polynesian Bora Bora Beach on varmistanut ensimmäisen paikan. Samaan aikaan Maya Bay Krabin maakunnassa Etelä-Thaimaassa on varmistanut viidennen sijan Brasilian Copacabana Beachin jälkeen.

Maya Bayn lisäksi listalle pääsi myös kaksi muuta Thaimaan rantaa, mukaan lukien Pattaya Beach Chonburissa ja Railay Beach Krabissa, jotka sijoittuivat 12. ja 66. sijalle.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.