Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Phuket äänestettiin maailman parhaaksi turistikohteeksi ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 6. toukokuuta sunnuntaihin 12. toukokuuta 2024

  1. Venäläinen mies pidätettiin maanantaina (6th) Phuketissa sen jälkeen, kun hänet löydettiin väitetysti laittomasti työskentelevän verkossa.

Huolestunut hyvä kansalainen ilmoitti virkamiehille, että ulkomaalainen työskenteli laittomasti Instagramin ja Whatsappin kautta tarjoamalla hierontaa.

2. Mies ammuttiin, kun hän metsästi ystävänsä kanssa metsässä Karonissa. Hän väitti luulleensa ystäväänsä hiiripeuraksi.

Hän oli kukkulalla, kun hän näki kukkulan yläpuolella punaiset silmät, jotka hän luuli olevan hiiripeura.

3. Sirinatin kansallispuisto on ilmoittanut sulkevansa väliaikaisesti Thalangissa sijaitsevan saaren, koska meriveden lämpötila on noussut, mikä on aiheuttanut korallien vaalenemista.

Korkea veden lämpötila saa korallit karkottamaan leviä ja menettämään värinsä ja muuttumaan valkoisiksi.

4. Pääministerin kansliaan kuuluva ministeri on raportoinut, että kansainväliset tiedotusvälineet ovat nimenneet Phuketin vuoden 2024 parhaaksi matkailukohteeksi maailmassa.

Phuket toimii esimerkillisenä matkailun mallina, joka paitsi lisää kansakunnan vaurautta, myös tuottaa yhteisötuloja ja lisää valtion tuloja verojen kautta, jotka voidaan investoida uudelleen maan kehittämiseen, Thaimaan hallitus sanoi.

5. Puoliksi brittiläinen, puoliksi thaimaalainen mies pidätettiin Bangkokissa sen jälkeen, kun hän oli julkaissut kunniaa loukkaavan arvostelun italialaiseen ravintolaan Thalangissa sisäänpääsykiistan jälkeen.

Ravintola havaitsi myöhemmin, että heidän Google-ravintolaarvostelunsa tähdet olivat laskeneet merkittävästi. Miehen väitettiin julkaissut useita negatiivisia väärennettyjä arvosteluja eri tileillä ja kannustanut ystäviään "arvostelemaan pommia" ravintolasta.

6. Äskettäin Patongissa, Phuketissa, apulaissisäministeri Chada Thaisetin johtamassa tarkastuksessa havaittiin, että 19 hotellia väitettiin toimineen laittomasti ilman tarvittavia lupia.

Mr. Chada kehotti kaikkia, joilla on ongelmia, ilmoittamaan niistä asianmukaisille hallituksen viranomaisille, mikä vahvisti sitoutuneensa suojelemaan thaimaalaisia ​​miehityksiä ulkomaisilta valtauksilta.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.