Kratom-mehumyyjä pidätettiin Rassadassa

Phuket-

Kratom-mehumyyjä pidätettiin paikallisessa ruokakaupassa Samkongissa Rassadan osavaltiossa.

Ryhmä Phuketin virkamiehiä Mueang Phuketin piiritoimistosta teki ratsian paikalliseen ruokakauppaan Soi Samkongissa. Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun he saivat huolestuneilta kansalaisilta valituksia siitä, että kratom-mehua väitetään myytävän nuorille ja opiskelijoille.

He pidättivät ruokakaupan omistajan, jonka viranomaiset tunnistivat vain thaimaalaiseksi mieheksi, 51. Häneltä takavarikoitiin 29 pulloa kratom-mehua, jotka olivat yhteensä noin 38 litraa.

Epäilty toimitettiin Phuketin poliisiasemalle.

Viranomaiset varoittavat paikallisia elintarvikkeita Phuketissa ja Thaimaassa, että Kratom-mehu ei saa olla ainesosana tai sekoittaa muiden elintarvikkeiden tai mehujen kanssa myytäväksi. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei saa myydä, etenkään julkisilla kaduilla. Kratom dekriminalisoitiin vuonna 2021, mutta sitä ei ole tarkoitus sekoittaa huumausaineisiin, vain lehden käyttö on teknisesti laillista.

Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Phuket Express totesi, että yskänlääke yhdessä Kratomin kanssa on yksi neljästä ainesosasta, joita paikalliset teini-ikäiset käyttävät cocktail-lääkkeen valmistamiseen, joka tunnetaan paikallisesti nimellä 4X100 ("Katso Koon Roi").

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.