Thaimaan meteorologinen laitos käsittelee sääennustetta: lämpötilan nousu ja ukkosmyrskyvaroitukset useilla alueilla

Kansallinen-

Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi yleiset sääolosuhteet ja ennusteen seuraavalle 5 tunnille kello 00 aamulla 12. toukokuuta 2024.

Thaimaan yläosien vallitsevasta kuumuudesta johtuen matalapainealueet sekä Thaimaan yläosia peittäneet viileät ilmamassat alkoivat heiketä. Tämä tilanne aiheutti lämpötilan nousun Thaimaassa, kuuma sää ja puolipilvinen taivas keskipäivällä ja kuuma sää paikoin pohjoisen alueen alueilla.

Samaan aikaan kaakkois- ja etelätuulet peittivät alemman pohjoisen alueen, koillisalueen, keskialueen ja itäisen alueen. Tämä kuvio toi edelleen ukkosmyrskyjä ja voimakkaita tuulia joillakin alueilla pohjoisilla ja keskialueilla.

Thaimaan yläosien ihmisten tulee olla varovaisia ​​ukkosmyrskyjen ja voimakkaiden tuulien aiheuttamien vaarojen suhteen tänä aikana.

Thaimaanlahden, eteläisen alueen ja Andamaanienmeren itätuulet ja kaakkoistuulet voivat johtaa ukkosmyrskyihin eteläisellä alueella. Merimiesten tulee välttää purjehtimista alueilla, jotka ovat alttiita ukkosmyrskyille.

Lisäksi 11.–13. toukokuuta korkeapainealueet peittivät Thaimaan yläosat ja Etelä-Kiinan meren. Tämä johti kaakkois- ja etelätuuleen, jotka peittivät Thaimaan yläosat. Samaan aikaan Thaimaan yläosissa sää oli kuuma tai erittäin kuuma, mikä johti ukkosmyrskyihin, voimakkaisiin tuulista ja rankkasateisiin joillakin alueilla.

Toukokuun 14. ja 17. päivän välisenä aikana Thaimaan yläosia peittävät kaakkoistuulet ja etelätuulet kuitenkin heikkenivät, mikä vähensi sademäärää. Keskipäivällä on kuuma sää ja paikoin erittäin kuuma sää.

Ilmanlaadun osalta Thaimaassa pieniä pölyhiukkasia, PM 2.5, kertyi vähän, koska monilla alueilla oli sateita ja hyvä ilmanvaihto.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.