Kaksi Dugongia löydettiin kuolleena Phang Nga Beachiltä

Krabi -

Kaksi dugongia löydettiin kuolleena rannalta Mueang Phang Ngan alueella lauantaina (11th).

Phang Ngan kalastustoimisto kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että kaksi dugongia löydettiin kuolleena rannalta Baan Mak Noin alueella Koh Panyeen osa-alueella.

He saapuivat rannalle löytääkseen kaksi naarasdugongia. Toinen oli 3.5 metriä pitkä ja toinen 2.5 metriä pitkä. Kaksi dugongia vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin saadakseen selville heidän tarkan kuolinsyynsä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.