Thaimaan rannat vierailla toukokuussa

Khanom Beach sijaitsee Hat Khanom - Mu KoThale Tai National Marine Parkissa, Nakhon Si Thammaratissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan rantakohteet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa läpikuultavien meriensä, valkohiekkaisten rantojensa ja koskemattomien saartensa sekä urheilu- ja aktiviteettimahdollisuuksiensa vuoksi. Suunniteltaessa rantalomaa Thaimaassa on kuitenkin tärkeää huomata, että niemimaan eri puolilla on erilainen sää.

Toukokuussa sää Thaimaanlahdella on usein mukava ja aurinkoinen, kun taas Andamaanienmerellä on kostea kausi. Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojeluosasto on suositellut useita merikansallispuistoja, joissa kannattaa vierailla toukokuussa:

– Khao Sam Roi Yotin kansallispuisto, joka sijaitsee Prachuap Khiri Khanin maakunnan rannikolla;
– Khao Laem Ya – Mu Koh Sametin kansallispuisto, Rayong;
– Mu Koh Changin kansallispuisto, Trat;
– Mu Koh Ang Thongin kansallispuisto, Surat Thani;
– Mu Koh Chumphonin kansallispuisto, Chumphon;
– Hat Khanom – Mu Koh Thale Tai -kansallispuisto, Nakhon Si Thammarat.

Sää voi kuitenkin joskus olla arvaamaton, joten on tärkeää tarkistaa sääennuste ennen vierailua ja kiinnittää huomiota rannoilla oleviin varoituslippuihin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.